Vakmagazines Food & Horeca
Professionele vakmagazines
Onze magazines voor de horeca en de voedingssector hebben een ding gemeen: het zijn professionele magazines, ook wel B-to-B-magazines genoemd. We delen ze op in twee grote groepen: voeding (food) en horeca (restaurants, catering, frituren en snackbars, hotels en cafés).
Bij de voedingsbladen vinden we Brood & Banket (Pain & Pâtisserie) (www.broodenbanket.be), Food & Meat(www.foodenmeat.be), Food Industry (www.foodindustry.be).
Bij de horecabladen gaat het om Horeca Revue, Catering, Café & Bistro en HotelBusiness en Frituur & Snack (www.horecaplatform.be).
BioGezond: het consumentenmagazine van EMG
Bio-Gezond is een free consumentenmagazine
Bij BioGezond zijn biologische voeding, gezondheid en duurzaamheid de centrale thema’s. De sterke redactie en vormgeving creëren meerwaarde voor de lezers én genereren ROI (return-on-investment) voor de adverteerders van het blad.